Nyhetsarkiv

Foto: Investtech/Kjøpssignal fra rektangelformasjon

Sommeranalyser fra Investtech

19. jul 2021

På rolige sommerdager kan man ofte gjøre gode handler. Investtechs analytikere og datamaskiner tar ikke ferie. Se for eksempel morgenrapporter, fredagens modellporteføljeoppdatering, og daglig oppdaterte analyser for egen stock-picking. God sommer!

Les mer
Foto: Investtech/Modellportefølje Norge 09.07.2021

Resultat modellporteføljer Q2 2021

19. jul 2021

Investtechs modellporteføljer steg i andre kvartal gjennomsnittlig 3,1 prosentpoeng i forhold til referanseindeks. I Norge slo porteføljen indeksen med 2,5 prosentpoeng.

Les mer
Foto: Oslo Børs

Fire aksjer med potensial

9. jul 2021

Denne uken har vi funnet frem aksjer som har bra potensial de neste 1-2 ukene. Slike kortsiktige investeringer egner seg ikke for alle. Flere av dem har høy risiko. Oppsiden er stor, men man kan også risikere at aksjene faller mye på kort tid.

Les mer hos e24+ her

Foto: Investtech/Christian Sveen Harto och Geir Linløkken

Webinar: Ukens aksjetips Norge - sesongstart 13. august!

9. jul 2021

Bli med når forskningssjef Geir Linløkken og daglig leder Christian Sveen Harto gjør ukens norske porteføljegjennomgang og presenterer ukens aksjetips fredager kl. 08.30. Høstsesongen starter 13. august.

Logg inn og meld deg på her >>
Foto: Investtech

Ny innsiderapport: Gründere og investorer kjøper

9. jul 2021

De siste to ukene har både profilerte investorer og gründere investert i egne selskaper. Vi ser på disse samt et innsidesalg i en høyrisikoaksje.

Les mer
Foto: SpareBank 1 SMN/Relief av Håkon Bleken

Modellporteføljer og Tradingideer oppdatert

9. jul 2021

Heller ikke denne uken gjør vi noen endringer i Modellporteføljen og vi beholder bl.a. fremdeles SpareBank 1 SMN. I Hold-deg-unna-porteføljen gjør vi ett bytte. For andre tips til kjøpskandidater, se Tradingidéer.

Les mer

Foto: Gjensidige Forsikring

Norden topp 10 - 2021, uke 27

8. jul 2021

Torsdag 8. juli 2021 er det to norske aksjer i Norden topp 10, bl.a. Gjensidige Forsikring. Listen egner seg godt for investorer med en investeringshorisont på 1-6 måneder.

Les mer
Foto: Investtech

Investtechs sommerskole del 4: Hvorfor du ikke burde drive daytrading

7. jul 2021

Til sist, husk å ha det gøy. Det er lov å ta noen tøffe veddemål av og til, men vær bevisst risikoen. Det anses vanskelig å tjene penger på daytrading. Risikoen er svært høy.

Les mer
Foto: Investtech

Investtechs sommerskole del 3: Langsiktighet

5. jul 2021

Børsen har statistisk vært et meget gunstig sted å plassere pengene for langsiktig sparing. Er man mer kortsiktig enn to år, vil dog risikoen for tap være høy.

Les mer

Foto: Investtech

Investtechs sommerskole del 2: Diversifisering og porteføljer

2. jul 2021

Man kan få redusert risikoen man tar betydelig ved å lage en portefølje bestående av flere aksjer, særlig om aksjene er fordelt på forskjellige bransjer.

Les mer
Foto: Oslo Børs

Tre aksjer å selge før ferien

2. jul 2021

Investorer kan bli fristet av muligheter for rask gevinst. Her er tre risikable aksjer det kan være smart å holde seg unna.

Les mer hos e24+ her
Foto: ABG Sundal Collier Holding

Modellporteføljer og Tradingideer oppdatert

2. jul 2021

Heller ikke denne uken gjør vi noen endringer i Modellporteføljen. I Hold-deg-unna-porteføljen gjør vi fire bytter. For andre tips til kjøpskandidater, se Tradingidéer, i dag med bl.a. ABG Sundal Collier Holding, som ligger i en stigende trendkanal, og der kursen er i all time high.

Les mer

Foto: TRATON SE

Norden topp 10 - 2021, uke 26

1. jul 2021

Torsdag 1. juli 2021 er det åtte nye aksjer i Norden topp 10, bl.a. svenske Traton. Listen egner seg godt for investorer med en investeringshorisont på 1-6 måneder.

Les mer
Foto: Oslo Børs

Aksjene som kan bli kursvinnere resten av året

30. jun 2021

Vi har lett etter aksjer som kan bli vinnerne på børsen det neste halvåret. Det var fem aksjer fra ulike sektorer som utmerket seg positivt. Merk at risikoen kan være meget høy.

Les mer
Foto: Investtech

Investtechs sommerskole del 1: Forskjellige aksjer har forskjellig risiko

30. jun 2021

Investering i aksjer er forbundet med risiko. Du kan tape penger! Men noen enkle grep kan redusere sannsynligheten for store tap. Følg med på forskningssjef Geir Linløkken sin artikkelserie om risiko i aksjemarkedet.

Les mer

Foto: Investtech

Sterk indikasjon på at Dagens case-anbefalinger gir Investtech-abonnenter verdi

25. jun 2021

Masterstudent Katrine Rasmussen ved Norges arktiske universitet har analysert hele historikken på Dagens case fra 2000 til 2020 og konkludert med at anbefalingene har gitt en svært signifikant, pålitelig, risikojustert meravkastning.

Les mer
Foto: Oslo Børs

Dette bør du gjøre med flyaksjene nå

25. jun 2021

Investtech har tatt en titt på de tre flyselskapene notert på Oslo Børs. Her er våre anbefalinger.

Les mer hos e24+ her
Foto: Play Magnus

Modellporteføljer og Tradingideer oppdatert

25. jun 2021

Heller ikke denne uken gjør vi noen endringer i Modellporteføljen. I Hold-deg-unna-porteføljen gjør vi ett bytte. For andre tips til kjøpskandidater, se Tradingidéer, som velges helt på nytt for hver uke - i med bl.a. Play Magnus.

Les mer

Foto: Tomra

Norden topp 10 - 2021, uke 25

24. jun 2021

Torsdag 24. juni 2021 er det to norske aksjer i Norden topp 10, bl.a. Tomra. Listen egner seg godt for investorer med en investeringshorisont på 1-6 måneder.

Les mer
Foto: Investtech

Ny forskning: Sterk volumutvikling er en god indikator for kortsiktige kursbevegelser

22. jun 2021

Basert på over 60.000 observasjoner fra børsene i Oslo, Stockholm, København og Helsingfors konkluderer vi med at volumbalanse er en nyttig indikator innen teknisk analyse, men at man bør være varsom under spesielle markedsforhold.

Les mer
Foto: Boozt/Head Office Malmö, Sweden

Ukens aksjetips Danmark

22. jun 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Danmark med analytiker David Östblad. Vi får en gjennomgang av det danske markedet, Modellporteføljen, Hold-deg-unna-porteføjen og ukens danske tradingideer, med bl.a. Boozt.

Les mer

Foto: Investtech

Investtechs aksjeskole del 8: Hold deg unna lottoaksjene

21. jun 2021

Se del 8 av Investtechs aksjeskole: Hold deg unna lottoaksjene. Lottoaksjer har ekstrem risiko og forskning viser at de historisk har gjort det svakt over tid.

Les mer
Foto: Getinge/OR Hybrid

Ukens aksjetips Sverige

21. jun 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Sverige med analytiker Lars-Göran Westerberg. Vi får en gjennomgang av det svenske markedet, Hold-deg-unna-porteføljen, Modellporteføljen, med bl.a. Getinge, og ukens svenske tradingideer.

Les mer
Foto: Investtech

Investtechs sterkeste råd for sommeren

18. jun 2021

Investtechs sterkeste råd for sommeren er å holde seg unna lottoaksjene. Eier du lottoaksjer, selg dem. Og gjør det nå.

Les mer

Foto: Oslo Børs

To klare kjøp og ett salg

18. jun 2021

Noen aksjer er enklere å handle enn andre for private investorer. Vi gir deg to klare kjøp og én aksje du bør holde deg unna.

Les mer hos e24+ her
Foto: Investtech/Geir Linløkken

Ukens aksjetips Norge

18. jun 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Norge med forskningssjef Geir Linløkken. Vi får en gjennomgang av markedet nå, oppdateringene i modellporteføljene og ukens tradingidéer.

Les mer
Foto: SpareBank 1 SMN/Hovedkontor Søndre gate

Modellporteføljer og Tradingideer oppdatert

18. jun 2021

For femte uke på rad gjør vi ingen endringer i Modellporteføljen. I Hold-deg-unna-porteføljen gjør vi heller ingen endringer. For andre tips til kjøpskandidater, se Tradingidéer, som velges helt på nytt for hver uke - i dag med bl.a. SpareBank 1 SMN.

Les mer

Foto: Investtech

Analysekvelden 2021

17. jun 2021

Analysekvelden 2021 handlet kun om kvantitativ aksjeanalyse og regelstyrt forvaltning. Foredragsholderne var fondsforvalterne Thomas Nielsen (FIRST Fondene), Karl Oscar Strøm (Paleo Capital) og Mads Grønstad (Investtech Invest), samt Investtechs forskningssjef Geir Linløkken. Se opptaket her!

Les mer
Foto: Netcompany

Norden topp 10 - 2021, uke 24

17. jun 2021

Torsdag 17. juni er det sju nye aksjer i Norden topp 10, bl.a. danske Netcompany. Listen egner seg godt for investorer med en investeringshorisont på 1-6 måneder.

Les mer
Foto: Investtech

Ny forskning: RSI egner seg godt som momentumindikator

16. jun 2021

Samlet indikerer resultatene at RSI egner seg godt som momentumindikator, og at investeringer basert på kjøpssignaler fra RSI-momentum gir en statistisk bedre avkastning enn gjennomsnittlig børsavkastning.

Les mer

Foto: Sparekassen Sjælland/HQ

Ukens aksjetips Danmark

15. jun 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Danmark med analytiker David Östblad. Vi får en gjennomgang av det danske markedet, modellporteføljen, Hold-deg-unna-porteføjen og ukens danske tradingideer, med bl.a. Sparekassen Sjælland.

Les mer
Foto: Corem Property Group/Sandlid Business Park

Ukens aksjetips Sverige

14. jun 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Sverige med forskningssjef Geir Linløkken. Vi får en gjennomgang av det svenske markedet, Hold-deg-unna-porteføljen, Modellporteføljen og ukens svenske tradingideer, bl.a. Corem Property Group.

Les mer
Foto: Investtech/Espen Grønstad

WebTV Investtech uke 24 - 2021 #NONG

14. jun 2021

I ukens WebTV ser vi på hva innsiderne gjør på Oslo Børs, i tillegg til det tekniske bildet av OSEBX og SpareBank 1 Nord-Norge, som ligger blant ukens Tradingidéer. Vi er også innom S&P 500, Stockholmsbørsen og Københavns Fondsbørs.

Les mer

Foto: Oslo Børs

Fem kjøp for kortsiktig gevinst

11. jun 2021

Her er aksjene som anses å ha den beste oppsiden i forhold til risiko på én til to ukers sikt.

Les mer hos e24+ her
Foto: Investtech

Ny forskning: Kursformasjoner 2008 - 2020

11. jun 2021

Vi har sett hvilke kursbevegelser som har fulgt etter kjøps- og salgssignaler fra formasjoner i Investtechs kursdiagrammer for den norske, svenske, danske og finske børsen over en periode på 12 år, fra 2008 til 2020. Mange av resultatene bekrefter langt på vei teorien, men i ett tilfelle har aksjene utviklet seg helt motsatt av hva etablert teori sier.

Les mer
Foto: Investtech/Christian Sveen Harto

Ukens aksjetips Norge

11. jun 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Norge med daglig leder Christian Sveen Harto. Vi får en gjennomgang av markedet nå, oppdateringene i modellporteføljene og ukens tradingidéer, samt en presentasjon av Investtechs innsidehandelanalyse.

Les mer

Foto: Play Magnus

Modellporteføljer og Tradingideer oppdatert

11. jun 2021

For fjerde uke på rad gjør vi ingen endringer i Modellporteføljen. I Hold-deg-unna-porteføljen gjør vi ett bytte. For andre tips til kjøpskandidater, se Tradingidéer, som velges helt på nytt for hver uke - i dag med bl.a. Play Magnus.

Les mer
Foto: Harvia/Sauna stones

Norden topp 10 - 2021, uke 23

10. jun 2021

Torsdag 10. juni 2021 er det fire nye aksjer i Norden topp 10, blant annet finske Harvia. Listen egner seg godt for investorer med en investeringshorisont på 1-6 måneder.

Les mer
Foto: Oslo Børs

Her er de 12 aksjene på Oslo Børs som innsiderne mener er mest penger på gaten

8. jun 2021

Sjelden mye innsidekjøp akkurat nå. Førsteklassepensum på Oslo Børs, følg pengene!

Les mer hos DN+ her

Foto: Pandora/Concept store

Ukens aksjetips Danmark

8. jun 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Danmark med analytiker David Östblad. Vi får en gjennomgang av det danske markedet, modellporteføljen, Hold-deg-unna-porteføjen og ukens danske tradingideer, med bl.a. Pandora.

Les mer
Foto: Investtech

Ny innsiderapport: Usedvanlig mange innsidekjøp

7. jun 2021

De siste to ukene har det vært usedvanlig mange kjøp fra direktører, styremedlemmer og andre innsidere i selskapene notert på Oslo Børs. Statistikk tilsier at disse aksjene skal stige framover.

Les mer
Foto: Duni/Goodfood

Ukens aksjetips Sverige

7. jun 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Sverige med analytiker Lars-Göran Westerberg og forskningssjef Geir Linløkken. Vi får en gjennomgang av det svenske markedet, Hold-deg-unna-porteføljen, modellporteføljen og ukens svenske tradingideer, bl.a. Duni.

Les mer

Foto: Investtech

Investtechs aksjeskole del 7: Selg taperaksjer

7. jun 2021

Se del 7 av Investtechs aksjeskole: Selg taperaksjer og hold deg unna inntil de snur. Den nest vanligste feilen nye investorer gjør, er å holde for lenge på aksjer som faller.

Les mer
Foto: Investtech/Espen Grønstad

WebTV Investtech uke 23 - 2021 #ORK

7. jun 2021

I ukens WebTV ser vi på Oslo Børs og Orkla, som ligger blant ukens Tradingidéer. Vi er også innom S&P 500, Stockholmsbørsen og Københavns Fondsbørs.

Les mer
Foto: Oslo Børs

Kjøp disse børskjempene nå

4. jun 2021

Investtech har fredag 4. juni sett på de 15 aksjene på Oslo Børs som daglig omsettes for 100 millioner kroner eller mer.

Les mer hos e24 her

Foto: Investtech/Geir Linløkken

Ukens aksjetips Norge

4. jun 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Norge med forskningssjef Geir Linløkken. Vi får en gjennomgang av markedet nå, oppdateringene i modellporteføljene og ukens tradingidéer.

Les mer
Foto: Orkla/Konserndir. Terje Andersen

Modellporteføljer og Tradingideer oppdatert

4. jun 2021

Vi gjør ingen endringer i Modellporteføljen eller Hold-deg-unna-porteføljen denne uken. For andre tips til kjøpskandidater, se Tradingidéer, i dag med bl.a. Orkla.

Les mer
Foto: Elekta/Linac Flexitron

Norden topp 10 - 2021, uke 22

3. jun 2021

Torsdag 3. juni er det sju nye aksjer i Norden topp 10, bl.a. svenske Elekta. Listen egner seg godt for investorer med en investeringshorisont på 1-6 måneder.

Les mer

Foto: Nilfisk

Ukens aksjetips Danmark

1. jun 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Danmark med analytiker David Östblad. Vi får en gjennomgang av det danske markedet, modellporteføljen, Hold-deg-unna-porteføjen og ukens danske tradingideer, med bl.a. Nilfisk Holding.

Les mer
Foto: Investtech

Investtechs aksjeskole del 6: Kjøp vinneraksjer

31. mai 2021

Se del 6 av Investtechs aksjeskole: Kjøp vinneraksjene og hold dem. Den vanligste feilen nye investorer gjør, er å selge vinneraksjer for tidlig.

Les mer
Foto: Hufvudstaden/Hamngatan 18-20 (NK-huset)

Ukens aksjetips Sverige

31. mai 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Sverige med analytiker Lars-Göran Westerberg. Vi får en gjennomgang av det svenske markedet, Hold-deg-unna-porteføljen, modellporteføljen, med bl.a. Hufvudstaden A, og ukens svenske tradingideer.

Les mer

Foto: Investtech/Espen Grønstad

WebTV Investtech uke 22 - 2021 #SNI

31. mai 2021

I ukens WebTV ser vi på Oslo Børs og Stolt-Nielsen, som ligger blant ukens Tradingidéer. Vi er også innom S&P 500, Stockholmsbørsen og Københavns Fondsbørs.

Les mer
Foto: Investtech/Geir Linløkken

Ukens aksjetips Norge

28. mai 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Norge med forskningssjef Geir Linløkken. Vi får en gjennomgang av markedet nå, oppdateringene i modellporteføljene og ukens tradingidéer.

Les mer
Foto: Investtech/Geir Linløkken

Kjøp disse tre aksjene - basert på forskning

28. mai 2021

På Oslo Børs er det fredag 28. mai bare ti aksjer som har 21-dagers RSI over 70 og dermed viser et sterkt positivt kortsiktig momentum. Forskningssjef Geir Linløkken ser nærmere på tre av disse.

Les mer

Foto: SpareBank 1 SMN/Relief av Håkon Bleken

Modellporteføljer og Tradingideer oppdatert

28. mai 2021

Vi gjør ingen endringer i modellporteføljen denne uken og beholder bl.a. SpareBank 1 SMN. Heller ikke i Hold-deg-unna-porteføljen gjør vi noen bytter. For andre tips til kjøpskandidater, se Tradingidéer, som velges helt på nytt for hver uke.

Les mer
Foto: Tomra

Norden topp 10 - 2021, uke 21

27. mai 2021

Torsdag 27. mai er det to norske aksjer i Norden topp 10, bl.a. Tomra. Listen egner seg godt for investorer med en investeringshorisont på 1-6 måneder.

Les mer
Foto: Investtech

Ny forskning: Volumbalanse må kombineres med andre indikatorer

26. mai 2021

Skulle man handlet utelukkende på volumbalansesignalene, ville mange investorer solgt aksjer omtrent på verst tenkelige tidspunkt under koronakrakket.

Les mer

Foto: ChemoMetec

Ukens aksjetips Danmark

25. mai 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Danmark med analytiker David Östblad. Vi får en gjennomgang av det danske markedet, modellporteføljen, Hold-deg-unna-porteføjen og ukens danske tradingideer, med bl.a. ChemoMetec.

Les mer
Foto: Investtech

Investtechs aksjeskole del 5 - Vær systematisk

25. mai 2021

Se del 5 av Investtechs aksjeskole. Vær systematisk og gjør analyse - det handler om å få oddsen på sin side!

Les mer
Foto: International Petroleum/Onion Lake Facility

Ukens aksjetips Sverige

25. mai 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Sverige fra 24. mai med analytiker Lars-Göran Westerberg. Vi får en gjennomgang av det svenske markedet, Hold-deg-unna-porteføljen, modellporteføljen og ukens svenske tradingideer, med bl.a. International Petroleum.

Les mer

Foto: Investtech/Espen Grønstad

WebTV Investtech uke 21 - 2021 #SRBNK

25. mai 2021

I ukens WebTV ser vi på Oslo Børs og SpareBank 1 SR-Bank, som ligger blant ukens Tradingidéer. Vi er også innom S&P 500, Stockholmsbörsen og Københavns Fondsbørs.

Les mer
Foto: Investtech

Ny innsiderapport: Innsidere kjøper i børstaperne

21. mai 2021

I flere aksjer som har fått hard medfart de siste månedene, har innsiderne kjøpt seg kraftig opp. De signaliserer dermed at markedet har straffet aksjene for hardt, og at de har tro på kursoppgang framover.

Les mer
Foto: Oslo Børs

Sell in May and go away?

21. mai 2021

Tidligere sa mange «Sell in May and go away». Ifølge Investtechs analyser er det ikke statistisk grunnlag for et slikt råd. Men det er likevel noen aksjer du bør kvitte deg med nå.

Les mer hos e24 her

Foto: Investtech/Geir Linløkken

Ukens aksjetips Norge

21. mai 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Norge med forskningssjef Geir Linløkken. Vi får en gjennomgang oppdateringene i modellporteføljene og ukens tradingidéer, og ser på markedet nå - skal man "Sell in May and go away"?

Les mer
Foto: SpareBank 1 SMN/Hovedkontor Søndre gate

Modellporteføljer og Tradingideer oppdatert

21. mai 2021

Vi gjør ingen endringer i modellporteføljen denne uken og beholder bl.a. SpareBank 1 SMN. I Hold-deg-unna-porteføljen gjør vi tre bytter. For andre tips til kjøpskandidater, se Tradingidéer, som velges helt på nytt for hver uke.

Les mer
Foto: Investtech

Introduction to investing and stock analysis

20. mai 2021

Se sendingen fra 18. mai med Investtechs analytiker David Östblad og sjefsstrateg Andreas Østerheden i Nordea.

Les mer

Foto: Adapteo/Daycare Gustavsberg

Norden topp 10 - 2021, uke 20

20. mai 2021

Torsdag 20. mai er det seks nye aksjer i Norden topp 10, bl.a. svenske Adapteo. Listen egner seg godt for investorer med en investeringshorisont på 1-6 måneder.

Les mer
Foto: Oslo Børs

Klare kjøp innen retail

19. mai 2021

Selskaper rettet mot retail-segmentet anses ofte for å være stabile og trygge investeringer. To aksjer skiller seg ut som sterke kjøpskandidater.

Les mer hos e24+ her
Foto: Investtech

Ny forskning: Høy RSI var et godt kjøpssignal under koronapandemien

19. mai 2021

Ny forskning fra Investtech viser at både aksjene med kjøpssignaler fra RSI og aksjene med salgssignaler fra RSI steg i den etterfølgende perioden under koronapandemien i 2020 og det forutgående året 2019. Resultatene styrker vår oppfatning om at langsiktige investorer bør være investert i markedet hele tiden.

Les mer

Foto: Matas/Skitse Matas Natur

Ukens aksjetips Danmark

18. mai 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Danmark med analytiker David Östblad. Vi får en gjennomgang av det danske markedet, modellporteføljen, Hold-deg-unna-porteføjen og ukens danske tradingideer, med bl.a. Matas.

Les mer
 

Kraftig salgssignal i Bitcoin

18. mai 2021

Kryptovalutaen seksdoblet seg fra september i fjor til april i år. Nå har stemningen snudd. Etter noen uker med mer blandet nyhetsbilde, presset investorene i helgen på for å komme seg ut av Bitcoin.

Les mer
Foto: TRATON SE

Ukens aksjetips Sverige

18. mai 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Sverige fra 17. mai med analytiker Lars-Göran Westerberg. Vi får en gjennomgang av det svenske markedet, Hold-deg-unna-porteføljen, modellporteføljen og ukens svenske tradingideer, med bl.a. Traton.

Les mer

Foto: Oslo Børs

Tre sterke aksjer for redusert risiko

14. mai 2021

Er du klar for å redusere risikoen i aksjeporteføljen ved å gå over til mindre volatile selskaper? Da bør du vurdere disse tre aksjene.

Les mer hos e24+ her
Foto: Investtech/Christian Sveen Harto

Ukens aksjetips Norge

14. mai 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Norge med daglig leder Christian Sveen Harto. Vi får en gjennomgang av oppdateringene i modellporteføljene og ukens tradingidéer, samt en kikk på Bitcoin.

Les mer
Foto: Norsk Hydro

Modellporteføljer og Tradingideer oppdatert

14. mai 2021

Vi gjør ett bytte i modellporteføljen denne uken. I Hold-deg-unna-porteføljen gjør vi ingen endringer. For andre tips til kjøpskandidater, se Tradingidéer, i dag med bl.a. Norsk Hydro.

Les mer

Foto: Investtech/Christian Sveen Harto

Paretopodden: Slik fungerer teknisk analyse

12. mai 2021

Daglig leder i Investtech, Christian Sveen Harto, forteller om teknisk analyse på Paretopodden, som er Pareto Securities' podcast. Pareto Securities er en uavhengig fullservice investeringsbank med en ledende posisjon i de nordiske kapitalmarkedene.

Les mer
Foto: Solar/Blue Energy Explorium

Ukens aksjetips Danmark

11. mai 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Danmark med analytiker David Östblad. Vi får en gjennomgang av det danske markedet, modellporteføljen, Hold-deg-unna-porteføjen og ukens danske tradingideer, med bl.a. Solar B.

Les mer
Foto: Investtech

Ny forskning: Formasjoner gav ikke signifikante signaler under koronapandemien

11. mai 2021

Ny forskning fra Investtech viser at formasjoner i Investtechs kursdiagrammer ikke gav signifikante signaler under koronapandemien i 2020 og det forutgående året 2019. Det var en kort, meget spesiell periode, og det ble utløst få signaler fra kursformasjoner.

Les mer

Foto: NP3 Fastigheter

Ukens aksjetips Sverige

10. mai 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Sverige med analytiker Lars-Göran Westerberg og seniorforsker Asbjørn Taugbøl. Vi får en gjennomgang av ny forskning om trender, og av Hold-deg-unna-porteføljen, modellporteføljen og ukens svenske tradingideer, med bl.a. NP3 Fastigheter.

Les mer
Foto: Investtech/Espen Grønstad

WebTV Investtech uke 19 - 2021 #trender

10. mai 2021

I ukens WebTV ser vi nærmere på forskningsresultater for trender. Vi er også innom Oslo Børs, S&P 500, Stockholmsbørsen og Københavns Fondsbørs.

Les mer
Foto: Oslo Børs

Tre aksjer med opphentingspotensial

7. mai 2021

De fleste aksjene på Oslo Børs er kraftig opp siden coronakrakket for et drøyt år siden. Men ikke alle har fått være med på festen. Vi ser på tre aksjer med bra opphentingspotensial - og én aksje du bør holde deg langt unna.

Les mer hos e24 her

Foto: Investtech/Geir Linløkken, Asbjørn Taugbøl, Christian Sveen Harto

Ukens aksjetips Norge

7. mai 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Norge med forskningssjef Geir Linløkken og seniorforsker Asbjørn Taugbøl. Vi får en gjennomgang oppdateringene i modellporteføljene og ukens tradingidéer, og ser på ny forskning om trender.

Les mer
Foto: Orkla/Konserndir. Terje Andersen

Modellporteføljer og Tradingideer oppdatert

7. mai 2021

Vi gjør ett bytte i modellporteføljen denne uken. I Hold-deg-unna-porteføljen gjør vi ingen endringer. For andre tips til kjøpskandidater, se Tradingidéer, i dag med bl.a. Orkla.

Les mer
Foto: Investtech

Ny forskning: Svak utvikling etter salgssignal fra trend

6. mai 2021

Nye forskningsresultater fra Investtech viser at aksjer med salgssignaler fra trender har fortsatt å gjøre det svakt, og de har gjort det dårligere enn den generelle børsutviklingen de neste tre månedene.

Les mer

Foto: Europris

Norden topp 10 - 2021, uke 18

6. mai 2021

Torsdag 6. mai er Europris eneste norske aksje i Norden topp 10. Listen egner seg godt for investorer med en investeringshorisont på 1-6 måneder.

Les mer
Foto: Oslo Børs

Tre sterke lakseaksjer

5. mai 2021

Det nærmer seg resultatrapportering for flere av lakseselskapene på Oslo Børs. Vi trekker frem tre aksjer som ser teknisk meget bra ut.

Les mer hos e24+ her
Foto: Investtech/Geir Linløkken

Selg Norwegian Air Shuttle - teoretisk lave verdier etter utskillelse av tegningsretter og gjennomføring av emisjon

5. mai 2021

Norwegian Air Shuttle noteres i dag, onsdag 5. mai, ekskludert rett til å tegne aksjer i emisjonen som er planlagt gjennomført i slutten av mai. Forskningssjef Geir Linløkken har beregnet teoretisk verdi på Norwegian-aksjen og tegningsrettene. Investtech anbefaler salg av Norwegian Air Shuttle.

Les mer

Foto: Royal UNIBREW

Ukens aksjetips Danmark

4. mai 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Danmark med analytiker David Östblad. Vi får en gjennomgang av det danske markedet, modellporteføljen, Hold-deg-unna-porteføjen og ukens danske tradingideer, med bl.a. Royal UNIBREW.

Les mer
Foto: Investtech

Ny innsiderapport: Rekordpositive innsidere

3. mai 2021

Innsidebarometeret for Oslo Børs står i 95 poeng. Det er det høyeste nivået siden koronakrakket for et drøyt år siden. Med 71 kjøp og bare 4 salg siste måned er innsiderne rekordpositive.

Les mer
Foto: Castellum/Mässhallen 2 Malmö

Ukens aksjetips Sverige

3. mai 2021

Se sendingen Ukens aksjetips Sverige med analytiker Lars-Göran Westerberg og forskningssjef Geir Linløkkken. Vi får en gjennomgang av Hold-deg-unna-porteføljen, som nå er lansert for det svenske markedet, modellporteføljen og ukens svenske tradingideer, med bl.a. Castellum.

Les mer

 


Investeringsanbefalingen(e) er utarbeidet av Investtech.com AS ("Investtech"). Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til rådene / signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av investeringsanbefalingen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på informasjonssiden.


Investeringsanbefalingen(e) er utarbeidet av Investtech.com AS ("Investtech"). Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til rådene / signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av investeringsanbefalingen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på informasjonssiden.

Titlex

OK